banner2779
banner2752
banner2750

Başkanlar El Öptü, Gönül Aldı
 Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, gerçekleştirdikleri hasta ve yaşlı ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Başkanlar Gönül Köprüsü Oluşturdu

Her gün bir mahalleyi ziyaret ederek Körfezlilerin istek ve taleplerini dinleyen Körfez’in Başkanları, hasta ve yaşlı vatandaşları ziyaret ederek gönül köprüsü oluşturuyor. Gerçekleştirilen ziyarete Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’in yanı sıra Teşkilat Mensupları ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

Başkanlar Yaşlı ve Hasta Vatandaşların Hayır Dualarını Aldı

Daha sonra ev ziyaretlerine geçerek hasta ve yaşlıları ziyaret eden Başkanlar, yaşlı vatandaşların ellerini öperek hayır dualarını aldı.

Sosyal belediyecilik anlayışını göreve geldiği günden bugüne 7/24 sürdüren Belediye Başkanı İsmail Baran, “Belli bir yaşa gelmiş, kronikleşen hastalıklarla boğuşan yaşlı ve hasta büyüklerimizi ziyaret ederek, taleplerini dinliyor, onlarla sohbet ederek gönüllerini alıyoruz” dedi.

Bizlerden Dualarınızı Eksik Etmeyin

Hasta ve yaşlı vatandaşları not alarak dinleyen Başkanlar, ailelerle de konuşarak hasta vatandaşların hakkında çeşitli bilgiler aldı.

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, “Sizlerin değerli vatandaşlarımızın dualarıyla halkımıza ve ülkemize hizmet ediyoruz. Bizlerden dualarınızı eksik etmeyin. Belediye Başkanımız ile birlikte büyüklerimizin ellerini öpmeye, gönüllerini almaya devam edeceğiz “ ifadelerini kullandı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751