banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKANLAR KANDIRA'DA ESNAFI ZİYARET ETTİ

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ağırladı. Başkanlar öncelikle esnafı ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi; ardından sivil toplum kuruluşlarıyla düzenlenen yemek programında bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’yı ziyaret etti.  Başkan Karaosmanoğlu’nu ağırlayan Başkan Köken, ilçedeki proje ve çalışmaları anlattı.

Esnaf ziyaretleriyle başlayan program, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelinen yemekle devam etti. Esnafımızın ihtiyaçlarını dinliyor, onların taleplerini değerlendiriyoruz diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Başkan Karaosmanoğlu’yla ilçedeki esnaflara bereketli kazançlar diledi.

Tarım ve turizm faaliyetlerinin yaygın olduğu Kandıra’da hizmetlerini birlik beraberlik içinde sürdüren Başkan Ünal Köken, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldikleri yemekte ilçedeki tarımsal faaliyetlere  destek olacaklarını vurguladı. Kandıra’nın yenilenen bir ilçe olduğunu anlatan Başkan Köken, proje ve çalışmalarını detaylandırarak anlattı ve hemşehrileriyle birlik beraberliklerini sürdüreceklerini, Kandıra için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751