BAŞKANLAR KO-MEK YARIMCA KURS MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ
 KO-MEK Kentin Önemli Bir İhtiyacına Cevap Veriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kursiyerleri ziyaret ederek yöneticilerden genel bir bilgi aldı. Körfez’deki gençlerin, bayanların, ev hanımlarının açılan kurslara yoğun bir talep olduğunu ifade eden Başkan Baran, Kocaeli Büyükşehir Bünyesinde her ilçeye açılan bu kursların eğitim noktasında kentin önemli bir ihtiyacına cevap verdiği ifade etti.

Kocaeli, Sizlerle Güzelleşecek, Kalkınacak

Kursiyerlerin el emeklerini dikkatle inceleyen Başkanlar, kursiyerlerle çeşitli sohbetler gerçekleştirdi. Kocaeli sizlerle güzelleşecek, kalkınacak ve ilerleyecek diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bilgiye, öğrenmeye, çalışkanlığa ve emeğe verdiğiniz değerle büyük başarılara imza attınız. Bu nedenle hepinizi tebrik ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Nokta Ziyaretleri Yapıldı

KO-MEK Yarımca Kurs Merkezinin ardından Başkanlar çeşitli nokta ziyaretleri gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaretlere Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Yarımca’da ikamet eden ve kutsal topraklardan dönen Mehmet Çövenoğlu’nu ziyaret eden Başkanlar bölgede bulunan esnafa hayırlı işlerde dilemeyi ihmal etmedi. Mahalle sakinlerinin sevgi gösterileri ile karşılaşan Başkanlar vatandaşlarla hasbihal ederek bol bol fotoğraf çektirdi.

Yarımca bölgesinde gerçekleştirilen nokra ziyaretlerinden ardından Başkanlar daha sonra Fatih Mahallesinde ikamet eden Körfez Belediyesi eski meclis üyesi Aslan Yazıcı’ya geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aslan Yazıcı Başkanlara ve beraberinde gelen ziyaretçilere teşekkür etti.

103 Yıllık Çınar

Kocaeli’de ve Körfez’de yaşlı vatandaşlara sundukları hizmetlerle büyük takdir toplayan Başkanlar, Güney Mahallesinde ikamet eden 103 yaşında yıllara meydan okuyan Raşit Çil’i evinde ziyaret etti. Oldukça duygulanan Raşit Çil, Başkanlara dua ederek hizmetlerinin devamını diledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817