Başkanlar kurs merkezini ziyaret etti

KURSİYERLERİ DİNLEDİLER

Kocaeli’nde 43 Kurs merkezi ile hizmet veren KO-MEK, Yahya Kaptan Kurs Merkezinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ağırladı. Başkanlar kurs merkezini gezerek incelemelerde bulundu. Kursiyerlerle yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu ve Nevzat Doğan, kursiyerlerin sorunlarını dinledi. Dersler ve kursiyerlerin yaptıkları ürünler hakkında da bilgi alan başkanlar, kursiyerlere başarı diledi.

MEMNUNİYETİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Yahya Kaptan KO-MEK Kurs Merkezini ziyaret eden başkanlar, kursiyerlerin ürünlerini çok beğendi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, halkın KO-MEK’e ilgisinden çok memnun olduğunu belirterek, “KO-MEK bizim bir yuvamız. 10 yılda 300 bin kursiyere ulaştık. Halkımızın ilgisinden oldukça memnunuz. Tabi bu başarımız siz kursiyerlerimiz sayesindedir. O yüzdende sizin memnuniyetiniz bizim için çok önemli” dedi.

306 BİN 723 KİŞİYE EĞİTİM

KO-MEK, Kocaeli halkının talepleri doğrultusunda farklı branşlarda kurslar açmaya devam ediyor. Bu yıl 10. yaşını dolduracak olan ve her yıl binlerce kursiyere eğitim veren KO-MEK, şuana kadar 306 bin 723 kursiyere eğitim verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817