BAŞKANLAR KUZEY MAHALLELİLERLE  BULUŞTU
 Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN mahalle, esnaf, hasta ve yaşlı vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

İşyerlerini ziyaret ederek, esnaflara hayırlı işler dileyen Başkanlar kalabalık bir ekiple Kuzey Mahallesini turladı. Körfez’in gelişiminde esnafların büyük rol oynadığını her fırsatta dile getiren Başkanlar  hem vatandaşlarla hem de esnaflarla sohbet edip talepleri dinledi.

Mahalle Esnafı Ziyaret Edildi

Kuzey Mahallesi ziyaretlerine yoğun ve kalabalık bir ekiple ziyaret eden Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN’a ilçe yöneticilerin yanı sıra belediye meclis üyeleri de eşlik etti. Kuzey Mahallesi’ni Sokak Sokak, cadde cadde turlayan Başkanlar ve ilçe yöneticileri, mahalle esnaflarını da ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Badem, “Biz Her Zaman, Her Koşulda Beraberiz”

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, biz her zaman her koşulda beraberiz diyerek şu ifadelere yer verdi, “Körfez’e yakışan tabloyu yıllardır vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Yıllardır birlikte ilçemizi yönetiyor ve yaşıyoruz. Belediye Başkanımız ile birlikte her fırsatta halkımızın yanında olarak onların taleplerini dinliyoruz. Daha güzel ve yaşanılabilir bir Körfez için çalışmalarımıza, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.7 Haziran genel seçimlerine de değinen İlçe Başkanı BADEM Kuzey mahallesi sakinlerinden destek istedi.

110 Yaşındaki Zeze Kara Yıllara Meydan Okuyor

Mahalle sakinleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan İlçe Başkanı Osman Badem ve Başkan BARAN 110 yaşında yıllara meydan okuyan Zeze Kara isimli vatandaşı ziyaret ederek hayır dualarını aldılar.

Başkan Baran, “İlçemizi Halkımızla Birlikte Yönetmeye Devam Edeceğiz”

Yapılan ziyaretlerde vatandaşı can kulağıyla dinleyen ve notlar alan Başkan Baran, “Halkımızın talepleri bizim öncelikli işimizdir. Vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde olarak ilçemizi daha iyi yerlere getiriyoruz. Geçen bu süre zarfında edinilen başarılarının sebebi vatandaşlarımızla kurmuş olduğumuz doğru iletişimdir. Düzenlediğimiz halk günleri toplantılarının faydalarını her geçen gün görüyoruz. Çalışma prensiplerimizi değiştirmeden Körfezimizi halkımızla yönetmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kuzey mahallesi ziyaretlerine ara vermeden devam eden Başkanlar eski başpehlivanlardan Celil Ürtekin'i ziyaret etti. Oldukça neşeli ve keyifli geçen ziyarette eski başpehlivanlardan Celil Ürtekin anılarını Başkanlara ve ilçe yöneticileri ile paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817