Başkanlar Laç Ailesini Ziyaret Etti
 AK Parti Dilovası Belediye Meclis üyesi aday adayı Recep Laç ve aile fertlerini ile ziyarete Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar,  AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Aday Adayları ve İl Genel Meclis üyeleri katıldı. Ziyarette konuşan Recep Laç,"Dilovası'na daha güzel hizmetler yapabilmek için AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar ile birlikte hizmetlere talibim. Ziyaretlerinden dolayı Başkanlarıma ve toplantı da beni yalnız bırakmayan tüm aileme ve dostlarıma teşekkür ediyorum."dedi.

 

DİLOVASI HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALMAYA DEVAM EDECEK

AK Parti Dilovası Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Recep Laç'ın ardından konuşan AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, "Dilovası'nda içinizden biri olarak aday oldum. Bu meşakkatli yolda Dilovası'na hizmet etmek için yola çıktım. Dilovası'nın sorunlarını biliyorum. Uzun yıllar belediyecilik yaptım. Zor bir yola çıktığımızı biliyorum. Ama bu yolda hep birlikte çalışacağız ve Dilovası son beş yılda güzel hizmetler aldı. Önümüzdeki beş yılda da hak ettiği hizmeti almaya devam edecektir. Biz Dilovalıyız. Elimizden gelen gayretler ile hiç bir ayrım yapmadan, belediye imkânlarını eşit ve adaletli bir şekilde tüm halkımıza hizmet için harcayacağım. Bu bir hizmet yarışıdır. Bizde bu yarışta aday olduk. AK kadrolar ile görev yapmaya talibiz. Göreve geldiğimizde işinin ehli, liyakatlı bir ekip ile hizmet etmeye devam edeceğiz."dedi.

 

BİZİM DERDİMİZ DİLOVASI'NA HİZMET

Toltar'ın ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, "2009 Yılında sizlerin desteği ile Dilovası halkına hizmetkârlık yapmak üzere Belediye Başkanlığı görevine geldim. Beş yıldır da daha yaşanabilir bir Dilovası için ekibimizle birlikte çalıştık. Beş yıllık süre içersinde Dilovası yaklaşık 300 milyon liralık yatırım aldı. Bunu Ak kadrolar yaptı. Hükümetimizle, Büyükşehir Belediyemizle birlikte bu yatırımları yaptık. Göreve gelmeden önce halkımıza ne taahhüt ettiysek %90 oranında hepsini yerine getirdik. Taahhütlerimizin dışında yaklaşık yüze yakın projeyi de Dilovası halkının hizmetine sunduk. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimler ülkemizin geleceği için çok önemli bizim derdimiz Dilovası Belediye Başkanı kim olmuş derdi değildir. Bizim derdimiz kefen giyerek yola çıkmış bir Başbakanımıza sahip çıkma meselesidir.

ŞÜPHEM YOK

Yaman’ın ardından konuşa AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,”Meclis üyesi aday adayı olarak yaklaşık yetmiş arkadaşımız başvurdu. Sadece on beş arkadaşımız meclis üyesi listesine yazılacak olduğu bu süreçte, Belediye Başkanı Adayının belirlendiği ve açıklandıktan sonra ki süreçte, Belediye Başkanı aday adaylarını göstermiş olduğu dik duruşu, meclis üyesi aday adaylarımızdan da bekliyoruz. Bu sürecide birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimize ve seçimi alnımızın akı ile kazanacağımızdan şüphem yok” dedi.

 

BİZE AYRI GAYRI YAKIŞMAZ

Akbulut’un ardından konuşan Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı ve Eski Belediye Başkanı Halit Yaşar," Yaklaşık yetmiş aday adayı kardeşimiz arasından onbeş arkadaşımız meclis üyeliğine seçilecek. Bu süreçte de birlik beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Gün birlik günüdür, bizlere yakışan partimizi geçen dönem olduğu gibi bu dönem de açık ara önde kazanmasını sağlamaktır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817