BAŞKANLAR NCITY’İ GEZDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in en gözde alışveriş merkezlerinden biri olan NCITY’i ziyaret ettiler. Yangın sonrasında yenilenen alışveriş merkezini dolaşan başkanlar, esnafların tümünü ziyaret ederek hayırlı işler dilediler. 

ESNAFLA SOHBET ETTİLER                                                                

 

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan, ziyaretleri sırasında esnaflarla bol bol sohbet ettiler. İzmit’in artık her açıdan İstanbul ve Ankara gibi metropollerle yarışacak seviyeye geldiğine dikkat çeken Karaosmanoğlu ve Doğan, bu değişim ve gelişime esnaflarımız da ayak uydurmalı diyerek esnafları yenilikçi ve modern hizmet anlayışını benimsemeye davet ettiler.

TEDBİRE ÖNEM VERİN

Geçtiğimiz aylarda yaşanan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen alışveriş merkezinde hizmet veren esnaflara tedbirli olmalarını söyleyen Başkanlar “ Allah hayırlı rızık versin, helal kazançlar versin. Sizlerde kaliteli ve dürüst hizmet verin. Tedbiri elden bırakmayın, kontrollü olun. Bir daha böyle kötü olaylar yaşanmasın” dediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817