BAŞKANLAR PROJELERİ PAYLAŞTI

 

GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNDULAR

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Doğan, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Ulusal Heyeti olarak yaptıkları çalışmaların önemine değindi. Heyetin yaptığı çalışmaların ülke için önemli olduğunu belirten Başkan Doğan, İzmit Belediyesi’nin yapmış olduğu projeleri meslektaşı ile paylaştı.

İzmit müthiş bir değişim yaşadı

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Ulusal Heyet Üyesi ve Bursa Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ise kusursuz ev sahipliği için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti. Son yıllarda İzmit’in müthiş bir değişim yaşadığını dile getiren Cingil, “ İzmit Belediyesi’nin yaptıkları sayesinde İzmit inanılmaz bir değişim yaşadı. Buraya geldiğimizde gördüklerim karşısında çok etkilendim” dedi.

Görüşme sırasında İzmit Belediyesi’nin idari binasını da çok beğendiğini, binanın son derece modern ve sade bir tasarımının olduğunu söyleyen Yenişehir Belediye Başkanı Cingil’e, Doğan belediye binasını gezdirdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817