banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKANLAR, ZANAATKARLARA SAHİP ÇIKTI

Geçmişte mahalle kültüründe önemli yer tutan meslekler ve onları icra eden zanaatkarlar hep el üstünde tutulurdu. Günümüzde ise geçmişten günümüze kalan zanaatlar ve zanaatkarlar unutulmak üzere. Kartepe ilçesinde yaşatılan zanaatlar ve zanaatkarlara sahip çıkmak adına Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, esnaf ziyaretleri ile zanaatkarlara destek olmaya çalışıyor.

 

İlerlemiş yaşına rağmen zanaatını ilk günkü heyecanı ile icra eden yorgancı Ulusoy’a hayırlı işler dileyen Başkan Üzülmez beraberindeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile ziyaret etti. Başkanlar, 79 yaşındaki yorgancı amcaya hatır sordular, “Rabbim sağlık ve bereket versin” dileklerinde bulundular.

 

Geçmişten bugüne çeşitli zanaatlarla iştigal eden zanaatkarların tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirten Başkan üzülmez, ziyaret anısına Osman Ulusoy’a Kartepe Manzaralı duvar saati hediye etti. Başkanların ziyaretinden büyük gurur duyduğunu belirten 30 yıllık yorgancı Osman Ulusoy, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e hediyesi için teşekkür etti. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751