BAŞKANLARA HİZMET TEŞEKKÜRÜ
 Yapım çalışmalarını üçte ikilik kısmının tamamlandığı 20 metrelik çevre yolu ve yeni inşa edilen viyadük üzerinde yapılan sağlıklı yaşam yürüyüşünde vatandaşlar Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti

 

Sağlıklı yaşam için yürüdüler

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İlçe Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri ile çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla Derince’de yer alan Esentepe ile Harmantarla arasında sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi. Yapılan ısınma hareketlerinin ardından başlayan yürüyüş üçte ikilik kısmı tamamlanan 20 metrelik çevre yolu ve yeni inşa edilen viyadük üzerinde yapıldı.

 

Vatandaşlar hizmetlerden memnun

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sağlıklı yaşam yürüyüşü 15. Kolordu İlköğretim Okulu önünden start aldı. Yürüyüş daha sonra Esentepe ve Harmantarla mevkilerini birbirine bağlayan 20 metrelik çevre yolu ve Cımbızdere üzerine inşa edilen yeni viyadük üzerinde devam etti. Yeni viyadüğün kendilerine ulaşım anlamında büyük bir kolaylık sağladığını belirten vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a teşekkür etti. 44 Evler mevkiine kadar devam eden yürüyüş bitiş noktası olarak belirlenen Cımbızlar Camii’nde son buldu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817