Başkanlardan duygulandıran ziyaret
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, çok sayıda dernekte üyeliği bulunan ve yöneticilik yapan Kezban Saner ile görümcesi Saibe Buga’yı evlerinde ziyaret etti. Dernekler annesi olarak adlandırılan Saner ile görümcesi Buga, bu ziyaretten çok duygulandıklarını, Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan’ı çok sevdiklerini ve onlara hep dua ettiklerini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sizlerin bize olan sevgisi ve duası, bizim en büyük zenginliğimizdir’’ dedi.

 

DERNEKLER ANNESİNE ZİYARET

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan, sosyal sorumluluk projelerine verdiği önem ve derneklerde aldığı görevler nedeniyle dernekler annesi olarak adlandırılan Kezban Saner ile görümcesi Saibe Buga’yı Ömerağa Mahallesi İnönü Caddesi Cumhuriyet Parkı karşısındaki evlerinde ziyaret etti. Pirelli Çelikord Genel Müdürü Hakan Saner’in annesi Kezban Saner, Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan’ı evlerinde misafir etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

HAYIR DULARINI ALDILAR

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan’ı çok sevdiklerini ifade eden Saner ve Buga, ‘’İzmit ile birlikte Cumhuriyet Parkı da çok değişti ve güzelleşti. Penceremizden Cumhuriyet Parkı’na baktığımızda artık içimiz açılıyor. Karaosmanoğlu ve Doğan bizim evlatlarımızdır. Onları çok seviyoruz’’ ifadesini kullandı. Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan da, kendilerine sevgiyle sarılan Saner ve Buga’nın ellerini öperek hayır dualarını aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817