banner2779
banner2752
banner2750

Başkanlardan geçmiş olsun ziyareti
Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut, Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde meydana gelen talihsiz kazada yaralanan belediye işçisine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde talihsiz bir kaza geçirerek yaralanan Zeynel Demir’i kaldırıldığı Derince Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde ziyaret etti. Gerçekleşen geçmiş olsun ziyaretine Başkanlar Karaosmanoğlu ve Bulut’un yanı sıra belediye başkan yardımcıları Nurettin Işık, Osman Ergin, Osman Dalkılıç, teşkilat mensupları ile Büyükşehir ve Derince Belediyesi birim müdürleri de katıldı.

 

“Önceliğimiz iş güvenliği”

Derince Sahil Sosyal Tesisleri’nde yaşadığı kazanın ardından hastaneye kaldırılan ve tedavisi devam eden Zeynel Demir’e geçmiş olsun temennisinde bulunan Başkan Bulut, “Yaşanan bu talihsiz olaydan dolayı çok üzgünüz. Önceliğimiz daima iş güvenliği olmalıdır. İnsan sağlığı her şeyden önce gelir. Bu bakımdan çalışmalarımızı yürütürken ilk önce güvenliğimizi sağlamalıyız” dedi. Bulut, “Zeynel arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En kısa zamanda sağlığına kavuşarak kendisini yeniden aramızda göreceğiz” şeklinde duygularını aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751