banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKANLARDAN KADINLAR GÜNÜNDE ORTAK MESAJ
 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen programda konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “16 Nisan’da halkımızın büyük çoğunluğunun vereceği ‘güçlü bir evet’ ile Türkiye’nin önünü açacağız” dedi

Körfez Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlediği programa ilgi büyük oldu. Programa; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek, protokol eşleri, bayan birim müdürleri, STK temsilcileri ve bin 500’e yakın Körfezli bayan katıldı.

365 GÜN BAŞ TACISINIZ

Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nigar Yağız’ın ardından konuşan Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, kadınların sadece 1 gün değil 365 gün baş tacı olduğunu belirtti. Daha sonra kürsüye gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, konuşmasına Peygamber efendimizin “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” sözünü hatırlatarak başladı. Başkan Baran, “Kadınlarına kıymet veren toplumlar her zaman tarihte hak ettiği noktaya ulaşmıştır. Vermeyenler ise gelişememiştir” dedi.

İKİNCİ TOKATI VURACAKSINIZ

AK Parti iktidarında kadınlara her türlü imkan ve hakların verildiğini belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Kadınlarımız bu vatan için her zaman üstüne düşen görevi yapmıştır. 15 Temmuz’da 28 gün boyunca burada birlikte nöbet tuttuk. 15 Temmuz’u unutmadık, unutturmayacağız. Vatan için canını ortaya koyan o evlatları sizler yetiştirdiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. İşte kadınlarımız 16 Nisan’da da vatana sahip çıkacak, o hainlere ikinci bir tokat vuracaktır” dedi.

EN KIYMETLİ VARLIĞISINIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da konuşmasında, 8 Mart’ın sadece kadınlarımızı hatırlama değil, bazen de değer vermeyenlere uyarı niteliğinde olduğunu belirterek, “Dünyanın en kıymetli varlığısınız. Başımızın tacısınız, evimizin ışığısınız, medeniyetin kaynağısınız. Şehir hayatı, kadınlarımızı özellikle ev hanımlarını sağlıksız bir hale getiriyor.

SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çalışmıyor, dışarı çıkmıyor, diziler, yemekler, günler, börekler derken; sağlık bozuluyor. Bazen kilo alıyoruz, tansiyon, şeker stres, kolesterol bunlar yaşam tarzımızın bir sonucu. Gelin bu yaşam tarzımızı değiştirelim. Kadınlarımız için bu konuda projeler başlattık. Özellikle kilo başımıza beladır. O yüzden bu yükü üzerimizden atmamız lazım. Kadının yüzü gülerse, bizim de yüzümüz güler” ifadelerini kullandı.

SU UYUR, DÜŞMAN UYUMAZ

Körfez Belediyesi ile çok güzel bir uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Her mahallemizde bu tür salonlar inşa ediyoruz. Daha güzel yerler de yapacağız” dedi. 16 Nisan’da yapılacak referanduma da değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin düşmanı çok. Su uyur, düşman uyumaz. Bizi çökertmek, diz çöktürtmek için uğraş içindeler. Ama ne yaparsa yapsınlar Allah’ın izniyle milletimiz uyandı. Ayağımızdaki bağları çözeceğiz.

YENİ YOL AÇACAĞIZ…

16 Nisan’daki referandumun amacı da bu. Sistemin önündeki tıkanıkları anjiyo yapacağız. Gerekirse yeni damar da yapacağız, yeni yol açacağız. 16 Nisan’da halkımızın büyük çoğunluğunun evetiyle güçlü bir şekilde Türkiye’nin önünü açacağız” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından yemeğe katılan şehitlerimizin ailelerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751