Başkanlardan Kuruçeşme’deki derneklere ziyaret
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kuruçeşme’de hemşehri derneklerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkanlar Karaosmanoğlu ve Doğan, Kuruçeşme Trabzonlular Derneği ile Kuruçeşme Bayburtlular Derneği’nde yaptıkları çalışmaları anlattı.

 

BARIŞ İÇERİSİNDE YAŞIYORUZ

Kocaeli’nin Türkiye’nin küçük bir görüntüsü olduğunu söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hemşehri derneklerinin bu görüntüyü güzelleştirdiğini söyledi. Kocaeli’nde Türkiye’nin dörtbir köşesinden gelen çok sayıda kişinin yaşadığına dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Tüm bu farklı kültürler, farklı hayat tarzları, gelenek ve görenekler, bizim zenginliğimizdir. Kocaeli’nde bir arada, barış, mutluluk ve huzur içinde yaşıyoruz’’ şeklinde konuştu.

 

KURUÇEŞME GÜZELLEŞTİ

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise Kuruçeşme’ye son yıllarda büyük hizmetlerin geldiğini vurguladı. Büyükşehir Belediyesi ile ortak yaptıkları çalışmalarla kentin güzelleştiğini söyleyen Doğan, “Kuruçeşmemize birçok çalışma yaptık. Kapalı Pazar alanımızla yaz kış demeden rahat bir şekilde pazarınızı yapabileceksiniz. Kuruçeşme Kültür Merkezimizle bu eksikliği de kapattık. Kuruçeşme kent meydanı ise modern bir görüntü kazandırdı   “  şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817