Başkanlardan Örnek Birliktelik

MİLLETE VE HİZMETE SEVDALILAR

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Başkan Adayı Şener Söğüt Körfez’i yeniden AK Belediyecilik ile yönetmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Bu çerçevede birçok programa birlikte katılan Başkanlar hafta sonunu her zaman olduğu gibi Körfezlilerle birlikte geçirdiler. Herkese örnek olacak bir birliktelik sergileyen Başkan Baran ve Söğüt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi; gönül belediyeciliğini iki başkan da ortaya koyduğu çalışmalarla en iyi şekilde gerçekleştiriyor. Beşikten mezara anlayışıyla ne yeni doğan bebeği, ne de yakınını kaybetmiş hiçbir vatandaşı yalnız bırakmıyorlar.

SİZLERLE İSTİŞARE EDECEĞİZ
Çeşitli ziyaretler yaparak vatandaşlarla selamlaşan Başkanlar, Körfez’de gerçekleşen dev yatırımları ve 31 Mart seçimlerinden sonra yapılacak önemli projeleri vatandaşlara anlattılar. Her zaman olduğu gibi Körfez’i yine Körfezlilerle yönetileceğini ifade eden Başkan Adayı Şener Söğüt; “Hizmet bayrağını teslim aldıktan sonra da mahallelerimizi ve vatandaşlarımızı sürekli ziyaret ederek, yapılacak çalışmaları, projeleri sizlerle istişare edeceğiz”dedi.

BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİLER
Çeşitli ziyaretlerin ardından Başkan İsmail Baran ve Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Kuzey Mahallesi sakinlerinden olan ve geçtiğimiz hafta vefat eden Kemal Temirtoz için yapılan okumaya birlikte katılarak ailesine ve sevenlerine taziyelerini ilettiler. Temirtoz ailesi, Başkanlar Baran ve Söğüt’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817