BAŞKANLARI BULUŞTURAN DÜĞÜN
 Gençlerin nikahını kıyan İbrahim Karaosmanoğlu, evlilik Allah’ın emri, evlilik merasimlerini de Allah’ın emri olarak yapmak hepimizin niyetidir.Gönlünüz hep sevgiyle,  muhabbetle dolsun. Yuvanızda bereket olsun, rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin diyerek mutluluklar diledi.

 

 

“KAİNATIN TEMELİ SEVGİ VE MUHABBETTİR”

Nikah şahitliğini yapan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, hem gençlerimizi hem de onları büyük fedakarlıkla yetiştiren ve bugün mürüvetlerini gören değerli aileleri adına onların bu en mutlu gününü paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Rabbim bundan sonra bir ömür boyu sürecek mutluluk nasip etsin, kainatın temeli sevgi ve muhabbettir diyerek evlilik cüzdanını gelin hanıma verdi.

 

Düğün töreninde konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, gençleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayacaklarını ve aile birliklerinin kurulduğu bu günde onların mutluluğunu paylaştıklarını ifade etti.  Başkan Köken, gençlerin aile bağlarına sımsıkı tutunmaları ve karşılaştıkları zorluklara karşı yılmadan, düşmeden devam etmelerini öğütledi.Evlilik birliğinizi kurduğunuz bu günden itibaren sevginiz ve mutluluğunuz artarak devam etsin dedi.

 

“ GENÇLER, PUSULANIZ SEVGİNİZ OLSUN”

Gençlere seslenen Başkan Köken, sorunların çözümünde tutunacağınız tek gerçek birbirinize olan sevgi ve saygı olsun.Bizler sizlerin her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz diyerek genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediğini belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817