Başkanlık Kupası heyecanlı başladı

Kandıra Belediyesi Başkanlık Kupası başladı. 45 gün sürecek turnuva, beklendiği gibi ilk gününde birbirinden renkli 5 karşılaşmaya sahne oldu.

 

Kandıra Belediyesi Gıda Tarım Hayvancılık ve Harmansonu Panayırı kapsamında düzenlenen 2.  Kandıra Belediyesi Başkanlık Kupası önceki gün resmen başladı. 24 takım arasında 45 gün sürecek ve toplam 127 maçın oynanacağı bu büyük heyecanın açılış törenine Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ev sahipliği yaparken, AK Parti’nin 12 ilçe başkanı ile çok sayıda vatandaş da hazır bulundu.

Başarılar diledi

Karşılaşmalar öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Kan, ”Geçen yıl ilkini düzenlediğimiz Başkanlık Kupası, Kandıra halkının bu tür sosyal aktivitelere ne kadar hasret olduğunu gösterdi.  Kaynaşmaya büyük katkı sağladı. Hedefimiz bunu geleneksel hale getirmek. Umarım bu yılki turnuva da çekişmeli ve güzel maçlara sahne olur. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

İlk gün sonuçları

Başkan Cengiz Kan’ın konuşmasının ardından turnuva resmen start aldı. Kandıra Belediyesi Başkanlık Kupası’nın ilk günü, birbirinden çekişmeli 5 maça sahne oldu. Keyifli başlayan ve keyifli geçmesi beklenen turnuvanın ilk gününde Karaağaç City, Çerçilispor’u 3-1, Beylerbeyispor, Bağırganlıspor’u 3-0,Beylerbeyi SK, Kulüp Lokmanlı’yı 5-0,Korkmaz İletişim de 1461 Kurtyerispor’u 2-0 mağlup etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817