Basketbol'da yarı final heyecanı

Basketbol’da Yarı Final Heyecanı

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıkları ve İştiraklerindeki personeli kaynaştırmak amacıyla her yıl geleneksel olarak yapılan Geleneksel Birimler arası spor şenliği tüm hızıyla devam ediyor. İki grupta toplam yedi takımın yer aldığı basketbol turnuvasında Yarı finale kalan takımlar belirlendi.

 

BASKETBOL’DA YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ BELİRLENDİ

Play-Off mücadelesinin son gününde karşı karşıya gelen Zabıta ile Strateji takımları Yarı final için mücadele etti. Çekişmeli geçen müsabakayı 13-11 skorla kazanan Zabıta oldu. Yarı finale kalan son takım olan Zabıta ile birlikte yarı final eşleşmeleri de belirlenmiş oldu. Fikstüre göre Fen İşler’i Zabıta ile İZAYDAŞ da Basın Yayın ile karşılaşacak.

 

Futbol Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Öte yandan Futbol turnuvasında son haftaya gelindiğinde müsabakalar kıyasıya çekişmeli geçiyor. Son gün oynanan maçlarda Tesisler Körfez Rüzgarı’nı hükmen 3-0, İmar Şehircilik, Belde Aş’yi 5-4, Enerjispor ise Çevre Koruma’yı 8-1’lik skorla yendi. Ulaşım ile Bilgi Evleri 2-2’lik skorla berabere kaldı. Turnuvada Fen İşleri, Zabıta, Altınnal ve İmar Şehircilik takımları gruplarında liderliklerini sürdürüyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817