banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başsavcı Korkmaz, Önal’a Veda Etti

İl genelinde protokol turuna çıkan Başsavcı Korkmaz, dün de Körfez ilçede önemli bir ziyarette bulundu.

İŞ YERİNDE ZİYARET ETTİ
Körfez ilçenin tanınmış simalarından olan, Önal Lojistik firmasının yönetim kurulu başkanlığını yürüten ve aynı zamanda Kocaeli Erzurumlular Vakfı’nın başkanlığı görevinde bulunan Ahmet Önal’ı iş yerinde ziyaret etti.

ÖNAL BAŞARILAR DİLEDİ
İlimizde görev yaptığı dönemde İş insanı Ahmet Önal ile çok iyi ilişkiler içine girdiklerine belirten Başsavcı Habib Korkmaz, kendisine ilgisi ve desteği dolayısıyla teşekkür etti. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Korkmaz’a yeni görevinde başarılar dileyen Ahmet Önal ise, “Şeni görev yeri olan Kayseri’ye gitmeye hazırlanan başsavcımız Habib Korkmaz, iş yerimizde bizlere veda ziyaretinde bulundu. Bu nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunar yeni görev yerinde üstün başarılar dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826