Başsavcı ve Kaymakamdan KTO Başkanına Hayırlı Olsun ziyareti

Bu kapsamda Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve Körfez Başsavcısı Alparslan Kaplan Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Körfez Ticaret Odası’na gerçekleştirilen seçim sonrası yapılan hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve Körfez Başsavcısı Alparslan Kaplan Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri hazır bulundu samimi geçen ziyaret sırasında bundan sonraki süreçte gerçekleştirilecek olan ortak çalışmalar ve Körfez sorunları konuşuldu. Körfez Ticaret Odası ve yönetimine başarılar dileyen Körfez Kaymakamı ‘’ilçemizin en önemli kuruluşları arasında yer alan Körfez Ticaret Odası yeni yönetim ve meclisine hayırlı olsun diyorum’’ dedi. Körfez Başsavcısı Alparslan Kaplan ise Öztürk ve ekibine başarılar dileyerek ‘’Körfez Ticaret Odası’nın bundan sonraki süreçte de büyük başarılara imza atacağına inanıyorum’’ dedi. Ziyaret toplu çekilen fotoğraf ile son buldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817