BAŞSAVCIDAN DOĞAN’A  ZİYARET


 

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kurumlar arası işbirliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekildi.  

 

HAK, HUKUK İÇİNDE

 

Ziyaret için Başsavcı Korkmaz’a teşekkür eden Başkan Doğan, “ göreve geldiğimiz ilk günden itibaren adil, dürüst ve samimi bir şekilde halkımıza hizmet ediyoruz. Hak, hukuk, adalet ve dürüstlük bizim olmazsa olmazımızdır. Biz bu değerleri namusumuz bilir, bu anlayışla çalışırız. Kocaeli’nin daha huzurlu ve daha güvenli bir şehir olması yolunda yapacağınız çalışmalarınızda kolaylıklar diliyor, bu konuda her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” dedi.

Başsavcısı Habip Korkmaz da misafirperverliğinden dolayı Başkan Doğan’a  teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.  Doğan, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz’a belediyeyi de gezdirerek aracına kadar uğurladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817