banner2779
banner2752
banner2750

BAŞSİAD  Körfez’de toplandı
 Kocaeli ticaretine ivme kazandıran, kentimizin tanınmış iş adamı derneklerinden biri olan Başarılı İşadamları Derneği (BAŞSİAD), Körfez’de faaliyetlerine hız vermek adına bölgede ticaret yapan tüm iş adamlarıyla Kızılkaya Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı organizasyonuyla bir araya geldi.

“BİZLERLE BERABER OLMANIZDAN ONUR DUYARIZ”

Başarılı İşadamları Derneği (BAŞSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Barış Arat ve yönetiminin ev sahipliğinde  Kızılkaya Restaurant’ta düzenlenen organizasyona çok sayıda davetli katıldı. Derneğin tanıtım videosuyla başlayan programda,dernek hakkında bilgi veren BAŞSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Barış Arat, “ BAŞSİAD  olarak  Kocaeli de başarılı ve gelişime tüm işverenler için hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Kurulduğu günden beri bağımsız, şeffaf ve dinamik yönetim anlayışıyla üyelerimize katkı sağlıyoruz. Üyelerimizin hem ticaret hem de kişisel gelişimleri üzerine çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu amaçla bir çok etkinlik, eğitim ve tanışma toplantıları düzenledik.Yurtdışı faaliyetleri doğrultusunda üyelerimizin ticaret hayatlarına katkı sağladık. Kocaeli de ki ticareti geliştirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Üyelerimizin tanıtılması ve ürünlerinin doğru bir şekilde pazarlanması için faaliyetlerimize devam ediyoruz.  Ülke hedeflerimizle ve kişisel hedeflerimizle büyümeye devam ederken bizlerle beraber olmanızdan onur duyarız” ifadelerini kullandı.


6 YENİ ÜYE

Her ay farklı bir ilçede toplantı düzenleyeceklerini söyleyen Arat, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Konuşmanın ardından Başkan Arat, derneğe yeni üye olan, Hasan Gündoğru, Emrah Göllü, Hasan Yılmaz, Kadir Apaydın, Onur Korkmaz ve Erdal Yılmaz’a  rozet takarak hayırlı olmasını diledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751