Baştopçu :HAYRA HİZMET EDENLERİ DESTEKLEYECEĞİZ
 Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu Beraberinde Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Enfin Koyun ve kalabalık bir heyetle beraber İlim Yayma Cemiyeti Körfez Şubesini ziyaret etti.  Başkanlığını Muhammed Saraç'ın yaptığı İlim Yayma Cemiyetinde Milletvekili Baştopçu'yu   Başkan Muhammed Saraç ve yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. 
İlim yayma Cemiyeti Körfez Şubesinin hayırlı olmasını temenni eden Baştopçu, başkan Muhammed Saraç'a bir de çiçek takdim etti. 

Karşılıklı fikir alışverişinin konuşulduğu ziyaretle, İlim Yayma Cemiyeti Körfez Şube  Başkanı Muhammed Saraç'' Yaptıgınız ziyaret için teşekkür ederim. 


İlim Yama Cemiyeti olarak, bilinçli nesillerin yetişmesi için mücadele ediyoruz.  Şube olarak güneydoğu illerinden talebeler getirerek, burada sağlıklı ve bilinçli bir eğitim almasını sağlıyoruz. Öğrencilerin, giyim, kuşam ve gerekli ihtiyaçlarını da biz karşılıyoruz. Önümüzdeki günlerde yurtdışında da öğrenci getireceğiz. dedi. 

Ziyarette söz alan Milletvekili Baştopçu'' Yaptığınız çalışmaları takip ediyorum. Bizler Milletvekiliyiz, yani sizin vekiliniziz. Asıl olan sizlersiniz. Kentimizin ve halkımızın çıkar ve menfaatleri doğrultusunda her projenin içinde de yanında da oluruz. dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817