BAŞTOPÇU: İZMİT’TE SIRADIŞI İŞLER YAPILIYOR

İZMİT ÇOK ŞANSLI BİR ŞEHİR

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yapılan çalışmalar hakkında Baştopçu’ya bilgi verdi. Yapılan hizmetleri ve yürütülen çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Baştopçu, “ Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, milletvekilliği sürecinde göstermiş olduğu başarıyı belediye başkanlığı sürecinde de göstermektedir. Buraya gelmeden önce İzmit’te kısa bir tur attım. Şehir modern bir görünüme kavuşmuş. Şimdi Başkanımızın projelerini de duyunca İzmit gerçekten çok şanslı bir yer demekten kendimi alamadım. Herkes bilmeli ki İzmit’te gerçekten güzel ve sıra dışı işler yapılıyor” diyerek Başkan Doğan ve ekibine çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

ANKARA İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

Muzaffer Baştopçu ve diğer milletvekilleri ile uyum içerisinde çalıştıklarına dikkat çeken Doğan, “ biz yerel yöneticiler olarak kente hizmet adına elimizden gelen gayreti göstermekle yükümlüyüz. Bu anlamda hizmet adına her türlü çabamıza sayın vekillerimizde büyük destek veriyor. Bizleri Ankara’da layıkıyla temsil ediyorlar. Uyum içinde çalışınca, samimi olunca ortaya güzel işler çıkıyor. Ben kendilerine desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

YENİ CUMA BAMBAŞKA BİR YER OLMUŞ

Baştopçu ve Doğan, İzmit Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen görüşme sonrasında Yeni Cuma Parkı’na giderek vatandaşlarla sohbet ettiler. Baştopçu Yeni Cuma Parkı’nda yapılan yenileme çalışmalarının ardından Yeni Cuma Parkı’nın bambaşka bir yer haline geldiğini ve burayı çok beğendiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817