banner2779
banner2752
banner2750

 Baştopçu, Petkim Orta Okulunu da çok beğendi

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopcu, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun ve ilçe yöneticileri ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret etti. Konuklarını makamında ağırlayan Başkan Pehlivan belediye çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Başkan Pehlivan tamamlanan belediye önündeki kavşak düzenlemesi, belediye otoparkı, Kocaeli Üniversitesi Hereke Sosyal Tesisi, Hereke Düğün Salonu ve Cumhuriyet Meydan düzenlemelerinin önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacaklarını belirtti. Başkan Pehlivan konuklarına kendi döneminde hizmete alınan dijital arşiv hakkında bilgi vererek, arşivi ve yeni yapılan otoparkı gezdirdi.

 

Milletvekili Baştopcu daha sonra inşaat çalışmaları sırasında da sık sık incelemelerde bulunduğu ve bu yıl eğitime açılan Petkim Petro Kimya Orta Okuluna geçti. Baştopcu kendilerini karşılayan okul müdürü Yaşar Aygün’ün ilköğretim haftalarını kutlayarak çiçek verdi. Okul ziyaretinde  öğretmenlerle de bol bol sohbet eden milletvekili Baştopcu’ya, belediye  başkanı Pehlivan, ilçe başkanı Koyun ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. Türkiye’de öğrencilerin artık modern binalarda eğitim gördüklerini belirten Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopcu, Ak Parti iktidarı her alanda olduğu gibi eğitim alanında da büyük yatırımlar yaptığını söyledi.





Milletvekili Baştopçu, Körfez Belediyesinin arşivinide çok beğendi


 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751