Baştopçu, Teşkilatlarımız her konuda göreve hazır

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatının yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunan M.vekili Baştopçu,Parti binalarımız yenileniyor Teşkilatlarımıza taze kanlar katılıyor,daha çok çalışıp,daha çok hizmetlerin bölgemize kazandırılması noktasında Tüm teşkilatlarımız derslerine çalışarak her konuda göreve hazır olduklarını gösteriyorlar dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatının,İlçe Başkanı Sedat Yücel ve ekibi tarafından hem Teşkilat açısından,hem de Gölcük açısından bir şans olduğunu belirten M.vekili Baştopçu,Gölcük bu şansı iyi değerlendirmelidir.Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ile birlikte Gölcük için yapacakları daha çok hizmet var,daha çok proje var.Bu uyumlu ikiliye Partimizde,halkımızda güveniyor dedi.

Yerel seçimlerin erkene alınması noktasında bir sorun olacağını etmiyorum.Muhalefet doğru bakarsa her şeyin net olduğunu görecektir.AK Parti açısından problem yok,telaş yok,biz her konuda hazırız dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel,Sayın Vekilimiz ile Belediye Başkanlığı döneminden itibaren tanışıyoruz.Gayet güzel ve olumlu bir diyalogumuz var.Bu yönde Gölcük ile ilgili konularda Ankara’ya geldiğimizde TBMM’de bizle her zaman destek olmuşlar,konuların çözümünde bizim için görüşmeler yaparak zamanı değerlendirerek destek ve katkı sağlamıştır.Vekilimize Teşkilatımız adına ,Gölcük adına kendisine teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817