Baştopçudan Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu Körfez İlçe de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretine Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci ile başlayan Muzaffer Baştıopçu yeni eğitim yılını kutlayarak yeni yılın hayırlı ve ugurlu olmasını diledi. 

Beraberindeki Ak Partili heyetle birlikte Körfez Kaymakamlığına geçen Baştopçu burada Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu ile bir süre sohpet etti. 

Daha sonra Körfez İlçeye yeni göreve başlayan Emniyet Müdürü Ali Rıza Güney'e yeni göreviniz hayırlı olsun temennisinde bulunan Muzaffer Baştopçu son olarak Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili  Muzaffer Baştopçu daha sonra  2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı'nin başlamasından dolayı Petkim Ortaokulu müdürü Yaşar Aygün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni hizmete açılan Petkim Orta Okulunda incelermede bulundu. Baştopçu son olarak Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 


 Ak Parti  Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun tarafından kapıda karşılanan Muzaffer Baştopçu ilçe başkanı ile bire süre görüşerek gündemdeki konuları değerlendirdi. 

Yaptığı ziyarette kısa bir açıklama yapan Kocaeli Milletvekili Muzafer Baştopçu  Körfez İlçede seçim sıkıntımız yok.  Yüzde ellinin üzerinde bir oy alacağız. dedi. 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817