Baştopçu’dan Sürpriz Ziyaret

Ramazan ayını Kocaeli’nde geçiren ve tüm ilçelerde yapılan çeşitli programlara katılarak vatandaşla buluşan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu’nun ilimizdeki ziyaretleri sürüyor. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu eşi Hale hanım ile birlikte, Eylül ayı meclis görüşmelerinden sonra Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette meclis üyeleri Kadir Aydoğdu,Nurettin Yıldırım ve Muhammet Hamarat’ta hazır bulundu.Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’dan çalışmaları ve meclis gündemi hakkında bilgiler alan Milletvekili Baştopçu, Körfez’e kazandırdığı ve yeni çalışmalarla hayata geçireceği projelerden dolayı başkan Pehlivan’ı kutladı.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları hakkında bilgi verdiği Baştopçu’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817