banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Batı Trakya Türkleri’nden  Doğan’a ziyaret
  Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Doğan” Özellikle Trakya, Rumeli, Balkanlar dediğimizde ayrı bir heyecanımız ve motivasyonumuz oluyor. Oralara gönül coğrafyamız olarak baktığımız için, çok daha fazla duygulanıyoruz. Sizin derneklerinize, hemşeri derneğinden çok, milli görev yapan dernekler olarak görüyoruz. Sizlerle güzel çalışmalar yaptık. Ortak etkinliklerde bulunmamız ve projeler üretmemiz bizi mutlu ediyor. Birlikte yeni projeler yapacağız. İzmit Belediyesi olarak, gönül coğrafyamızda bulunan bu yerlere güzel çalışmalar yaptık. Bundan sonra da yapmaktan mutluluk duyarız. Belediye olarak ülkemizin dışında 10’a yakın bölgede farklı katkılarımız oldu” dedi.

 

TARİH KORİDORUNA GÖÇ MÜZESİ ÖNERİSİ

 

Batı Trakya Türkleri Derneği Başkanı Lütfü Bodur da “ Belediye Başkanımızla bazı projelerde birlikte çalışma fırsatı bulduk. Derneğimiz adına başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımızı Yunanistan’a göndermesi çok anlamlıydı. Geziye gidenlerin yaşadıkları o duyguları unutmaları mümkün değil. Batı Trakya Türkleri olarak size minnettarız. Sizin çok önem verdiğiniz Tarih Koridoru Projesinde bizler de yer alıp bir göç müzesi açmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bodur, Başkan Doğan’ı 12 Şubat’taki kongrelerine de davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826