Baturman Körfez FK'da
KÖRFEZ FK’da Bülent Baturman dönemi resmen başladı. Baturman kendisini bir yıllık Körfezli yapan imzayı dün akşam attı. Baturman’ın imza töreninde onursal başkan Yunus Pehlivan, kulüp başkanı İsmail Cenk Karaloğlu, başkan yardımcısı Mehmet Şendoğan hazır bulundu. Bir yıllık sözleşme imzalanan Bülent Baturman gün itibariyle çalışmalarına başladı.
 
YARDIMCILAR DA İMZALADI
Bülent Baturman’ın resmi sözleşme imzalamasının ardından yardımcı teknik adamlar Veli Akbaş, Necih Koçal, kaleci antrenörü Rustem İsmailoğlu da mukavele imzaladı. Teknik direktör Bülent Baturman sözleşme imzalamasının ardından kulüp müdürü Erol Bektaş’tan geçtiğimiz sezondan kalan oyuncu kadrosuyla ilgili bilgi ve belgeleri aldı ve çalışmalarına resmen başladı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817