Bayan Muhtarlar Sukay Park’a Konuk Oldu

Kocaeli’yi gezmek ve yakından tanımak adına ilimize gelen bayan muhtarları, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Kartepe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Türker ve bayan muhtarlar Neslihan Serim ile Gülsüm Asan Kartepe Sukay Park’ta ağırladı. İlimizde Gölcük, İzmit, Derince’de ziyaretlerde bulunan bayan muhtarlar Kartepe’nin eşsiz manzarası eşliğinde Sapanca Gölü kıyısındaki tesiste yorgunluk attı.

Ankara, Bursa, Denizli, Yalova, İstanbul, Osmaniye ve ilimizden 60 bayan muhtarın katılımı ile gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediye Başkanının selamını ileten Bursalı muhtarlar başkanlarının hediyesini de Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’a takdim ettiler. Böylesi bir doğa güzelliğine sahip olan ilçeye konuk olmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden bayan muhtarlara Kartepe’nin sahip olduğu değerleri anlatan Başkan Karabalık da, ilçenin her geçen gün marka bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade etti.

İçilen çaylar eşliğinde göl kıyısındaki tesiste sohbet sonunda bayan muhtarlarla fotoğraf çektiren Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, konuklarını tekrar ilçede görmek istediğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817