BAYAN SÜRÜCÜ KONTROLÜNÜ KAYBETTİ BANKETTEN UÇTU
 Körfez Tütünçiftlik 95 Evler mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, bayan SÜRÜCÜ KULLANDIĞI OTOMOBİLLE, 2 metre genişliğindeki banketten uçarak D-100’e indi. Kazada, hamile olan ve arkada oturan bir bayan yaralandı. Kazanın şokuyla ağlayan bayan sürücüyü yakınları ve polis teselli etti.

Alınan bilgi ve iddialara göre, Gözde Daşdan adlı bayan sürücü yönetimindeki 41 EK 106 plakalı araçla, Derince’den Körfez istikametine giderken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybet ve önce kaldırıma çarptı, daha sonra da 2 metre genişliğindeki banketi aşarak, D-100 Karayolu’na indi. Bu sırada hızla gelen kamyonun altına girmekten son anda kurtulan bayan sürücü, devrilme tehlikesi de atlattı ve yaklaşık 50 metreb sonra durabildi. Kazada aracın lastiği patlarken, arkada oturan ve hamile olduğu öğrenilen Büşra Eyüboğlu yaralandı.

Yaralı kadın Körfez Devlet Hastanesi’ne götürülürken, kazayla ilgili tutanak tutuldu. Olayı polise anlatan bayan sürücü, zaman zaman göz yaşlarına hakim olamadı ve kendisini yakınları ile polis teselli etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817