Bayan Yavuz, Bütün Gününü Darıca'ya Ayırdı


 

Ziyaretlerinde Selda Yavuz’a Darıca Kaymakamı Yüksel Kara’nın eşi Dilek Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın eşi Havva Bıyık, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Burçin Şen, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan Tabak eşlik ettiler.


 

İlk Olarak Şehitlerimizin Emanetleri ve Gazilerimiz Ziyaret Edildi

Darıca ilçemizde ikamet eden Şehitlerimiz; Er İlimdar Kartal, Uzman Çavuş Murat Tevlim, Piyade Er Sebahattin Dündar, Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun ve Uzman Onbaşı Yakup Gitmez'in emanetlerini hanelerinde ziyaret etti.

Şehitlerimizin emanetlerine bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını sorarak sabırlar dileyen Bayan Yavuz, “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Sizler bize Şehitlerimizin emanetisiniz, sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” dedi.

Darıca ilçemizde ikamet eden Kıbrıs Gazilerimiz; İbrahim Yeniay ile Dumlu Yazıcı’yı hanelerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileten Bayan Yavuz: “Sizler bizim her zaman övünç kaynağımız oldunuz. Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” dedi.

Bayan Yavuz’un ziyaretleri ile mutlu olan şehitlerimizin aileleri ile gazilerimiz: “Sizin evlerimize gelerek  bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk. Allah devletimize zeval vermesin. Dualarınız, hizmetleriniz kabul olsun.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

İhtiyaç Sahibi Ailelerin Sıkıntıları Dinlendi

Bayan Yavuz, 5 şehit ailemizi, 2 gazi ailemizi , 3 engelli, 2 yaşlımızı, 2 ekonomik yoksunluk içinde bulunan toplam ; 14 aileyi de hanelerinde ziyaret etti. Hanelerin kapısını çalan ihtiyaçlarını, sıkıntılarını dinleyerek eksikleri bizzat yerinde gören Bayan Yavuz, eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekenlerin yapılacağını belirtti.

  1. memnuniyetinin gözlemlendiği, hayır duaları ağızlardan eksik olmadığı ziyaretlerde: “Sıkıntımızı yakından gelip gördünüz. Buraya gelmeniz bile bizim için bir mutluluk. Allah sizlerden razı olsun” diyerek, Bayan Yavuz’u yolcu ettiler.

Darıca Muhtar Eşleri ve Bayan Muhtarlarımızla İstişareler Yapıldı

Darıca İlçe programı kapsamında muhtar eşleri ve bayan muhtarlarımızla da bir araya gelen Bayan Yavuz, muhtar eşlerinin mahallelerdeki ihtiyaç sahibi ailelerin tespitinde önemli görevleri olduğunu ve onlardan mahallelerindeki vatandaşları yakından takip etmelerini, gerçekten ihtiyaç sahibi aileler varsa bu aileleri tespit etmelerini isteyerek, katılımları nedeniyle muhtar eşlerine teşekkür etti.

Muhtar eşleri ise gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla Bayan Yavuz’a teşekkürlerini sundular.

Eğitim Kurumları Ziyaret edildi.

Darıca ilçemizdeki eğitim kurumlarını da ziyaret eden Bayan Yavuz, eğitim kurumlarının çalışmaları hakkında yetkililerden bildi aldı.

İlk olarak Hacı İsmail Çopur Kişisel Gelişim ve Çocuk Eğitim Merkezi (KİGEM)’i ziyaret eden Bayan Yavuz, el becerileri kursuna giden kadınlar ve çocuk kulüplerindeki çocuklar ile bir araya geldi.

Bayan kursiyerlerin yaptıkları el sanatları işleri yakından gören, her bir emeği takdir eden Bayan Yavuz, başarı temennilerinde bulundu.   

Daha sonra Kazım Karabekir Anaokulunu da ziyaret eden Bayan Yavuz, anaokulunda eğitim gören öğrenciler ile bir süre sohbet ederek, onlara hediyeler verdi. Öğrencilerin aktivitelerine katılan, onlarla oyun oynayan Bayan Yavuz, öğrencilerle günün anısına fotoğraf çekildiler. 

Tedavi Gören Öğrenciler Ziyaret Edildi

Selda Yavuz Hanımefendi, trafik kazasında yaralanan ve tedavileri Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam eden 4 yaralı öğrencimizi ziyaret edip, çocuklarımıza ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileterek, sağlık durumları hakkında Başhekim Prof. Dr. Mustafa Güneş’ten bilgi aldı.

Son Ziyaretleri “Seksenler” Dizi Setine Oldu

Selda Yavuz Hanımefendi son olarak Seksenli yıllarda İstanbul'un küçük bir mahallesinde yaşayan insanların hikâyesini konu alan “Seksenler” dizisinin Darıca ilçemizde bulunan setini ziyaret etti.

Seksenler dizisinin sevilen oyuncusu Faruk Sofuoğlu’nun eşliğinde seti gezen Bayan Yavuz, dizinin ekibi, yapımcısı, yönetmen ve oyuncularına başarı dileklerinde bulunarak ziyaretlerini sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817