banner2779
banner2752
banner2750

Bayanlar Bu Merkezden  Çıkamayacak.

Alanında sayılı uzmanlardan olan ve bugüne kadar yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Eda Süzgün Mimar Sinan Mahallesi’nde Petkim Ortaokulu karşısında, makyaja ve bakıma önem veren bayanların uğrak yeri olacak merkezi hizmete açtı.

Özellikle kalıcı makyaj ve benzeri alanlarda Körfez ve Kocaelili bayanların çıkamayacakları güzellik merkezi olmaya aday olan Eda Süzgün Kalıcı Makyaj ve Güzellik Salonu, yine bu alanda tecrübeli personelin hizmet verdiği bir merkez.

Eda Süzgün, makyaj ve güzellik alanında günceli takip eden bayanları salona beklediklerini ifade ederek, “Hijyen kurallarına uygun merkezimizde her bayanın memnun kalacağı kalıcı makyaj hizmetimiz başlamıştır” dedi.

Görkemli bir açılış töreni ile hizmete başlayan Eda Süzgün, makyaja ve bakıma özen gösteren tüm bayanları beklediklerini ifade etti. Merkezde, kaş, tırnak, saç bakımları ve kuaförlük hizmetleri de verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751