BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİNE YARDIM TIRLARI DEVAM EDİYOR”
 Türkiye genelinde Bayırbucak Türkmenlerine yapılan yardımlara kayıtsız kalmayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in katılımıyla gerçekleşen uğurlamada Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Özder ve yönetimi de bulundu.

Bayırbucak Türkmenlerine beşinci yardım tırını gönderiyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Köken, kardeşlerimizin halini hissediyor, onların yerine kendimizi koyarak hareket ediyoruz. Tarihte beraber yürüdüğümüz, aynı devletin vatandaşı olduğumuz kardeşlerimize yardım etmek boynumuzun borcudur dediği konuşmasında yardımda bulunan hayırsever halkımız, belediyemiz, sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkürlerini iletti.

Hayırsever Kandıralılara  teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim bizlere bu yardımların devamını yapabilmeyi nasip etsin diyen Başkan Köken, yardımseverliğin öneminden söz etti. Müslümanlar olarak dinimizin gereklerinden olan yardım etme duygusunu yüreklerinde taşıyan değerli vatandaşlarımızla birlikte çıktığımız yardım yolculuğunda bugün beşinci tıra ulaşmış bulunuyoruz.

400 koli çocuk, erkek ve bayan giyim eşyası, 1 ton kuru gıda, 200 çuval  un, 2 koli ilaç yardımında bulunduğumuz kardeşlerimize elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz diyen Başkan Ünal Köken’in konuşmasının ardından, yardım tırı  edilen dualar eşliğinde uğurladı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817