BAYRAK’A YOĞUN İLGİ
 Çayırova Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak ile İlçe Yönetimi, bölge derneklerini ziyaretlerine aralıksız devam ediyorlar. Son olarak geçtiğimiz gün ÇayırovaSerhat Karslılar ve Çayırova Kastamonulular Derneklerine ziyaret gerçekleştiren Başkan Adayı İlhami Bayrak bu derneklerde yoğun ilgi ile karşılaştı.

İlk olarak Çayırova Serhat Karslılar Dernek Başkanı Atilla Kızılboğa ile yönetimi tarafından ağırlanan Saadet Partisi heyeti, burada vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. Hemşeri derneklerini önemsediklerini belirten Başkan Adayı Bayrak “İlçemizde ki tüm STK ve Dernekleri sadece seçim dönemlerinde değil yaklaşık 5 yıldır ziyaret ediyor ve onların sorun ve sıkıntılarına ortak olmaya çalışıyoruz” dedi. Başkan Bayrak’ın sözlerini doğrulayan dernek üyeleri ise “İlhami Bayrak’ı kendi içimizden birisi olarak görüyoruz, bizleri 5 yılda bir değil her daim hatırlayan bir başkan adayımız var, kendisine teşekkür ediyoruz” dediler. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrasında Dernek Başkanı Kızılboğa ve dernek üyelerine teşekkürlerini sunan Başkan Adayı İlhami Bayrak’ın bir sonraki durağı ise Çayırova Kastamonular Derneği oldu.

 

ÇAYIROVA’NIN GELECEĞİ İÇİN

Burada Dernek Başkanı Erdal Önemli ve dernek yönetimi tarafından karşılanan Saadet Partisi Başkan Adayı Bayrak, kalabalık bir hemşeri derneği olan Kastamonululara hitap etti.Çayırova’ya en çok hemşeri derneklerinin sahip çıkması gerektiğini belirten Bayrak “İlçemiz bir Türkiye mozaiği, Kastamonulularda bu mozaiğin önemli bir parçası, bizler yaklaşan yerel seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde Çayırova’nın menfaatlerini gözterek tercih yapmalıyız, çünkü bizler çocuklarımızı ve Çayırova’nın geleceğini düşünmek zorundayız” dedi. Dernek üyeleri tarafından konuşması sık sık alkışlarla kesilen Bayrak’a Dernek Başkanı Erdal Önemli’de teşekkürlerini sundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817