banner2779
banner2752
banner2750

Bayraktar: Belediye Derincespor Olarak Her Zaman Yanınızdayız

BAL Takımlarına Tam Destek

Derince Belediyesi sportif noktada ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla adından söz ettirirken kent genelindeki spor kulüpleriyle olan uyumu ve katkılarıyla da örnek adımlar atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Bölgesel Amatör Lig takımlarından Hereke Yıldızspor Başkanı Faruk Denli’ye bir ziyaret gerçekleştiren Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, bu kez Karamürselspor ve Değirmenderespor camialarına konuk oldu. Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar’a Belediye Derincespor Sportif Direktörü Mustafa Polat, Yöneticiler Ahmet Özer, Murat Subaş ve Şaban Eraslan’ın da eşlik ettiği ziyaretler kapsamında Kocaeli sporunda yaşanan gelişmeler değerlendirildi.

Karamürselspor ve Değirmenderespor

Karamürselspor Kulübü Başkanı Erdin Bilgiç ve Değirmenderespor Kulübü Başkanı Severcan Kara’ya gerçekleştirilen ziyaretlerde her iki kulübün yönetim kurulu üyeleri ve antrenörleri de hazır bulundu. Kocaeli spor camiasının birlikte çok daha güçlü olduğunu dile getiren Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, “Bizler Derince Belediyesi ve Belediye Derincespor olarak Kocaeli’yi temsil eden tüm takımlarımızın yanındayız. Kocaelispor’umuzun öncülüğünde kentimizde başarıyı pekiştirmek için hepimize önemli görevler düşüyor. Bizler diyaloglarımızı ne kadar iyi tutar, geliştirirsek bundan kazançlı çıkan kentimizin gençleri ve Kocaeli sporu olacaktır” dedi.

Bilgiç ve Kara’ya Plaket Takdimi

Pandemi sürecinin özellikle Bölgesel Amatör Lig kulüplerini etkilediğini belirten Bayraktar, “17 Nisan'da başlaması planlanan Bölgesel Amatör Lig, TFF Sağlık Kurulu'nun son kararına göre mayıs ayının son haftasına ertelendi. Bu doğrultuda çalışma takvimini değiştirmek zorunda kalacak kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum. Bizler her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar ziyaretleri esnasında spora olan hizmetlerinden ötürü Başkanlar Erdin Bilgiç ve Severcan Kara’ya plaket ve çiçek takdim etti. Bilgiç ve Kara da ziyaretleri dolayısıyla Bayraktar ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, Belediye Derincespor’a play off mücadelesinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751