banner2779
banner2752
banner2750

Bayram, “Biz bir aileyiz”
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, makamında Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Bem-Bir SEN şube sorumlusu Sadican Aygün ve sendika temsilcilerini misafir etti. Hayırlı olsun dileklerini ileten misafirler, Genel Sekreter İlhan Bayram’a yeni görevinde başarılar diledi. Genel Sekreter Bayram ziyaretlerde “Biz hep birlikte bir aileyiz” vurgusunu yaptı.

 

“KENTİ İYİ TANIYAN BİR YÖNETİCİSİNİZ”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Genel Sekreter İlhan Bayram’a yeni görevinde başarılar dileyerek” Kenti tanıyan bir yönetici olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne vereceğiniz büyük katkılar olacaktır. Kocaelimize hayırlı, uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

 

“BAŞARILI OLACAĞINIZDAN EMİNİM”

Yalova ili Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ise‘’ İSU Genel Müdürlüğü görevinizde başarılarınızı ilgiyle takip ediyordum. Yeni görevinizde de başarılı olacağınızdan eminim. Kocaeli ve Türkiye için güzel işler yapmanızı temenni ediyorum ‘’ dedi.

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM”

Genel Sekreter İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ve yeni görevinde başarılar dileyen Bem-Bir SEN şube sorumlusu Sadican Aygün ise ‘’ Yeni görevinizin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Biz sizlerle her zaman uyum içerisinde bir çalışma içerisindeyiz. Yeni görevinizi tebrik ediyorum ‘’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

“VATANDAŞLARIMIZA HİZMET İÇİN

Nazik ziyaretler için teşekkürlerini sunan Genel Sekreter İlhan Bayram” Biz hep birlikte bir aileyiz” vurgusunu yaparak ”Birlikte uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürerek vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Ziyaretiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751