banner2779
banner2752
banner2750

Bayram Özkan'a Önemli Görev

Belediye-İş Sendikası Genel Merkezi 11. Olağan Genel Kurulu 3-4 Kasım tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirildi. Genel kurul için Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ve 24 delege önceki gün Ankara’ya gitmişti. 350 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu ve oldukça coşkulu geçen genel kurulda Genel Başkan Nihat Yurdakul’a rakip çıkmadı.

ESKİ YÖNETİMDEN BİR TEK ÖZKAN VAR

Kocaeli’nin yetiştirdiği önemli sendikacılardan Belediye-İş Sendikası Eğitim ve Basın Yayın Genel Sekreteri Bayram Özkan ise Genel Mali Sekreterlik gibi önemli bir görevi üstlendi. Eski yıllarda 7 kişiden oluşan genel merkez yönetim kurulu üyelerinin sayısı bu dönem 5’e indirildi. Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik görevleri ise kaldırıldı. Böylece genel merkez yönetiminde ikinci adam Genel Mali Sekreter olan Bayram Özkan oldu.

ÖZKAN’A ÖNEMLİ GÖREV

Diğer yandan genel merkez yönetimine Bayram Özkan dışında eski yöneticilerden hiçbir yönetici giremedi. Bayram Özkan’ın tüm yönetim değişirken yine genel merkez yöneticisi olarak kalması ve genel Mali Sekreterlik Görevi gibi çok önemli bir görevi üstlenmesiyle birlikte ile ikinci adam olması büyük başarı olarak addedildi. Ayrıca önceki dönemde genel disiplin kurulu üyesi olan Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şubesi yöneticilerinden Sedat Küçük bu dönem denetleme kurulu üyesi görevine getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751