Bayram Özrek’ten  İsa Taş’a Teşekkür

Kocaeli Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği Başkanı olan aynı zamanda da Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu Genel Sekreterliği görevini yürüten Bayram Özrek, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’ı makamında ziyaret etti. 2012 yılında kurulan Kocaeli Gastronomi ve Yemek Kültür Derneği’nin çalışmaları hakkında İsa Taş’a bilgiler aktaran Özrek, bugüne kadar verilen desteklerden dolayı da teşekkür etti.

BİLMEK VE YAŞAMAK GEREKLİ

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, ilçenin kültürel mirasını ortaya çıkararak gastronomi turizmine yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Yaşadığımız kentin zenginliklerini bilmek ve yaşamak gerek. Derneğimizin de bu konuda bizlere katkıları olacaktır” ifadelerini kullandı. Dernek Başkanı Bayram Özrek, Başkan Yardımcısı İsa Taş’a bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817