banner2779
banner2752
banner2750

Bayram tatili 10 gün
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Kurban Bayramı tatilinin 22 Ekim Pazartesi günü başlatılıp, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'yla birlikte 10 güne çıkarılması konusunda hükümete teklif vereceğini açıkladı; bu teklife turizmciler de destek verdi. Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Açıkgöz, Kurban Bayramı tatilinin uzatılması konusunda acilen karar verilmesi gerektiğini söyledi. Açıkgöz, şöyle konuştu: "Bizler de hazırlıklarımızı yapmak istiyoruz. Teklif kabul görürse Güney bölgesine 300 binin üzerinde turistin geleceğini tahmin ediyoruz.

Roma ve Antalya lider!
Ramazan Bayramı tatilinde üst gelir grubu yurt dışında Avrupa'yı, yurt içinde sahil kenarlarını tercih etti. Tatilciler; yurt dışında çoğunlukla Roma, Paris, Lizbon ve Barcelona'yı, yurt içinde de Antalya, Bodrum ve Çeşme'yi seçti. Turizm direktörü Altuğ Uğurola, şu anda trendin dünya genelinde ekolojik, çevre dostu, yeşil seyahatler olduğunu söyledi. Uğurola, turlarda en pahalı ülkeleri Peru-Şili, Küba-Çin olarak sıraladı.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751