Bayramda dargınlar barışmalı
 İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi, Kocaeli İmam Hatip Mezunları Derneği (KİHMED), Ensar Vakfı Kocaeli Şubesi ve Türkiye Gençlik Vakfı tarafından ortak bayramlaşma programı düzenlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katıldığı programda her dört sivil toplum kuruluşunun da yönetimleri Kocaeli Fuarı içerisindeki Sivil Toplum Merkezi’nde buluştu.

BAŞKAN DA KATILDI

Bayramlaşmaya; Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Zafer Mutlu, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Bekirpaşa eski Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş, Türkiye Gençlik Vakfı Başkanı Yasin Bulut ve KİHMED Başkanı Zafer Sevil katıldı.

BİR HÜZÜNLÜ BAYRAM DAHA

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bayramın kardeşlik olduğunu söyleyerek küskünler barışmasını istedi. İslam coğrafyasının bir Ramazan’a daha kan ve gözyaşıyla girdiğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Bayrama hüzünlü giriyoruz. İsrail acımasızca her yeri yerle bir ediyor. İnsafları yok, bunlar sadece güçten, yumruktan anlar” diye konuştu.

 

“PARÇALAR BİRLEŞSİN İSTEDİK”

İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Fevzi Utaş ise “Bu bayramı maalesef buruk yaşıyoruz, Müslümanların kanı akıyor. Biz güçlü olursak Dünyadaki Müslümanlar da güçlü olur. Gelecek nesli inşa etmek için çalışalım” dedi. KİHMED Başkanı Zafer Sevil, “Bu işin sevdalıları burada, bir arada buluşalım istedik. Parçalar birleşsin, bir araya gelelim istedik. Bundan sonra da herhangi bir sıkıntı olmazsa bu birliğe devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

BİZDEN HİZMET BEKLEYENLER VAR

Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Yasin Bulut, “Bizden Ayşe’ler, Fatma’lar, Mehmet’ler hizmet bekliyor. İnşallah Allah bizlere hayırlı hizmetler nasip etsin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817