BAYRAMI BU ŞEKİLDE KUTLADILAR

Körfez yeni yalı Mahallesi Çiçek Sokak’ta oturan Serdar Çetin’in (47) yalnız yaşadığı ev bu şekilde bir kutlamaya sahne oldu. Anne ve babasını daha önce kaybeden ve geçen yıl Nisan ayında ablasını şekerden kaybedip, ardından da yine aynı hastalık nedeniyle sol ayağı kesilen Serdar Çetin, ev işlerini yalnız başına yapmaya çalışan ama yetersiz kaslan bir vatandaş.

Kendisine sakatlığı nedeniyle aylık 850  lira bağlandığı için para vererek evini temizletme şansı olmadığı gibi, faturalarını ödemekte dahi zorlanan Serdar Çetin’in imdadına yapımcı Vedat İnce ve Eczacı Caner Göçmez yetişti. Serdar Çetin’in durumunu öğrenen Vedat İnce, konuyu Caner Göçmez’e açtı ve neler yapılabileceği düşünülmeye başladı.

TEMİZLİK ŞİRKETTEN

Vedat İnce ve Caner Göçmez ilk olarak Serdar Çetin’in evine gittiler ve durumu gördüler. Daha sonra yapılan plan doğrultusunda Caner Göçmez ödenmeyen birkaç faturayı ve sakat arabasın için gereken akünün alımı ile evin tepeden tırnağa temizliğini üstlendi.

Sıra temizlik firması bulmaya gelince ikinci sürpriz yaşandı ve Yeni yalı Mahallesi sakinlerinden olan, muhtarlık için de adaylığını da koyan Recep Ak, kendisine ait temizlik firmasına ücret almadan evin temizlik ve çevresinin toparlanma işlerini yaptıracağını söyledi. Kocaeli Kent Temizlik ve Dezenfekte Hizmetleri adlı firmanın çalışan personeli Tahir Ak, Hüseyin Karatepe, Recep Ak, Gülizar Ak, Aysel, Kübra, Ceren, Raziye, Selma ve Hafize hanımlar ücret almadan temizlik yapmayı kabul ettiler.

Bu gelişme sonrasında 29 ekim Cumhuriyet Bayramı Serdar Çetin’in evinde karşılıksız iyilik yapılarak kutlandı. Temizlik öncesi evin kapsı önünde toplanan gurup, Türk Bayrakları ile resim çektirdikten sonra temizliğe başladılar. Serdar Çetin, bu yardım karşısında çok duygulandığını söylerken, bugün doğum günü olan Caner Göçmez, hem bayramı anlamlı şekilde kutladıklarını, hem de doğum günü hediyesi aldığını söyledi. Temizlik firması çalışanları, bir kereye mahsusu değil bundan sonra da zaman zaman gelip temizlik yardımı yapacaklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817