Bayramlar, birliğimizi  daha da arttıracaktır

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yayımladığı mesajda, “Bizleri birbirimize daha çok yakınlaştıran, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma duygularımızı arttıran, dostluk, kardeşlik ve sevgi bağlarımızı güçlendiren bir Ramazan ayını daha manevi bir huzur içinde geride bırakmanın, Mübarek Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluk ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

KIRGINLIKLAR SON BULUR
Bayramlar, dini ve milli duyguların yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir. Allah milletimize nice ramazanlar ve bayramlar görmeyi nasip etsin.

DİRİLİŞİN MÜJDECİSİ
Ramazanlar ve kutlu bayramlar, insanlık ve İslam alemi için tekrar tekrar dirilişin müjdesi ve habercisi olmuştur. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı kutlar, yüce Rabbimizden milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini niyaz ederim” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817