Bayramoğlu’nda denize gireceğiz

PLAJIN YAPIMINA BAŞLANDI

Başkan Karaosmanoğlu’na Bayramoğlu sahilindeki incelemelerinde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay, Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Özön, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan ile yetkililer eşlik etti. Bayramoğlu sahilinde incelemeler yapan ve yetkililerden bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, yapımına başlanan plajı yerinde inceledi.

 

BİRLİKTE YÜZECEĞİZ

Darıca Bayramoğlu’nun bir zamanlar en güzel sayfiye alanlarından biri olduğunu hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Darıca’ya ve Darıcalılara hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Darıca’ya alt yapısıyla ve üst yapısıyla güzel hizmetler yaptık. Bu yaz Bayramoğlu sahillerinde hayata geçireceğimiz güzel bir plajda, pırıl pırıl bir denizde Darıcalı hemşerilerimizle birlikte eski günlerdeki gibi kulaç atacağız’’ ifadesini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817