Baz İstasyonun Aküsünü  Çaldılar

Körfez Hereke Çelikköprü mevkiinde yer alan ve 3 ayrı iletişim firmasının baz istasyonlarının yer aldığı tepede, hırsızlar bir istasyonun parmaklıklı kapsını da kırarak aküleri çaldılar.

Alınan bilgi ve iddialara göre iletişim firmasına ait olan baz istasyonun tel örgülü kapısını ve çelik parmaklıklı kapı kilidini kıran şüpheliler, giriş kapısını da kırarak içerde bulunan iki adet büyük aküyü çaldılar.

Polis, iletişimin bölgede kesilmesi üzerine olayın anlaşılması sonucu yapılan ihbarla, baz istasyonunda inceleme yaptı ve parmak izlerini aldı. Soruşturma devam ederken, şüpheli ya da şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesine çalışılıyor. Aynı istasyonlarda daha önce de akü hırsızlıkları yaşandığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817