banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 BBP Derince’de TOMAL Seçilmiş Başkan


Büyük Birlik Partisi Kocaeli Teşkilatı tarafından yaklaşık 3 ay kadar önce Derince İlçe Başkanlığına atanan İbrahim TOMAL İlçe Kongresine tek aday olarak girdi. Gerçekleşen Derince İlçe Kongresinde seçilerek güven tazeledi.

Yoğun Katılım

BBP Derince ilçe başkanı TOMAL ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı Derince İlçe Kongresine, BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat DUYAR, il yöneticileri Şenol KARAMUS, Av. Şeref GÖNENLİ, Kadir ENGİN, İzmit İlçe Başkanı   Emrah Miraç BURNAZ , Körfez İlçe Başkanı Mustafa ARHA, Derince İlçe Yönetimi ve İlçe Delegeleri katıldı.
Divan Başkanlığına Av. Şeref GÖNENLİ, Divan Üyeliklerine ise BBP Körfez İlçe Başkanı Mustafa ARHA ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül ALBAK oy birliği ile getirildi.

Teveccühe Teşekkür

Derince İlçe Kongresinde Katılımcılar ile yakından ilgilenen TOMAL açılış konuşmasında: “Derince’de çok kısa bir sürede vatandaşlarımız bize ilgi gösterdi. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde teşkilat çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.

DUYAR: Hanımefendilere Çok İş Düşüyor

Yeni dönemde İbrahim TOMAL ve Yönetimine başarılar dileyen Duyar; önümüzdeki süreçte teşkilat mensuplarından bıkmadan, usanmadan çalışmalarını istedi. Üye çalışmalarının önemine dikkatleri çekerek bugüne kadar gerçekleşen çalışmaların vatandaşımızda ve kamuoyunda karşılık bulmasından memnun olduklarını ifade etti. Üye çalışmaları ve Büyük Birlik Partisinin siyaset anlayışını anlatmakta özellikle hanımlara çok iş düştüğünü vurguladı. 

DUYAR: Ne söylediysek karşımıza çıktı

Ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendirirken; Hükümetin 7 aydır kan akmıyor söylemine de göndermede bulundu. Adına Barış, Çözüm süreci denilen süreç bal gibide Pkk ile Müzakere Sürecidir. Geçmiş yönetimlerde de kanın durduğu dönemler olmuş, 7 ay değil 67 ay da kan durmuş, ancak sonrası hüsran olmuştur.

Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından ilçe başkanı İbrahim TOMAL’ın mazbata alması bekleniyor 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826