BBP İlçeleri tamamladı



Serhat Duyar, Gebze İlçe Başkanı Zülfikar Şahin ile yola devam kararı aldıktan sonra geri kalan ilçelerde teşkilatlanma için ekibiyle birlikte çalışmaları hızlı şekilde tamamladı. Sırasıyla İzmit’te Yakup Üstün, Dilovası’nda Hasan Yıldız, Çayırova’da Elvan Şahin, Kartepe’de Kadir Engin, Kandıra’da Kemal Akman, Derince de İsmail Aydın, Gölcük’te Sezgin Özmen, Başiskele de Mehmet Fındıkçı, Körfez de Şahin Adal ve Karamürsel de Fatih Aktulun’a görev veren Serhat Duyar, son olarak görevlendirmeyi ise tek eksik kaldıkları Darıca ilçesinde yaptı. Darıca da teşkilatlanma görevini eski Körfez İlçe Başkanı mimar Tekin Orhan’a teslim eden Duyar, atama yapılan isimlerin en kısa sürede kongreye gideceklerini ifade etti.

Serhat Duyar, “Görevlendirip yetki belgelerini teslim ettiğimiz ilçe başkanlarımızın en kısa sürede ilçe kongrelerini gerçekleştireceğine inanıyorum. BBP’nin Kocaeli’de ne kadar güçlü olduğunu teşkilatlanma çalışmalarımızla bir kez daha gösterdik. Yapacak olduğumuz il kongresinde de zaten bunu herkes görecek. Hedefimiz Kocaeli’nin en büyük salonlarından birinde, bin kişiye ulaşan bir katılımla kongremizi gerçekleştirmek. Yeni görev verilen ve hali hazırda ilçe başkanlığı görevini yürüten arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum, başarılar diliyorum” dedi.

 
BBP İlçe Başkanları 


Gebze        Zülfikar Şahin
Karamürsel    Fatih Aktulun
Gölcük        Sezgin Özmen
Başiskele    Mehmet Fındıkçı
Kartepe        Kadir Engin
Kandıra        Kemal Akman
İzmit        Yakup Üstün
Derince        İsmail Aydın
Körfez        Şahin Adal
Dilovası        Hasan Yıldız
Çayırova    Elvan Şahin
Darıca         Tekin Orhan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817