banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BBP İzmit İlçe’den anlamlı ve örnek atama



Demir “Enes kardeşimin yanındayız”


BBP İzmit İlçe Başkanlığı’nda anlamlı ve örnek atama. İlçe Başkanı Mehmet Demir Engelli Masa Başkanlığına Enes Şeni'in atamasını gerçekleştirdi. Demir konu ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede “Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Engelli adayı olarak yaşadığımız bu Dünya’da saygı ve sevgi çerçevesinde herkesin birbirine kardeşçe yaşam için el ele vererek sorunları sorun, engelleri engel olmaktan çıkarabileceğini, hayatımızın her alanına samimiyeti işleyerek ihtiyacımız olan birlik-beraberliğimizi güçlendirmemiz gerektiğini, bunun da ancak sevgi,saygı ve samimiyetle aşılabileceğini belirtti. Bu gün atamasını gerçekleştirdiğimiz Enes kardeşimin çalışmalarında her zaman yanında olacağız. Görevinde başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun”


Onur Mutlu “Yerel yönetimler öncü olmalı”


BBP Gençlik Kolları Başkanı Onur Mutlu da yerel yönetimlerin engelli vatandaşların hayat standartlarını arttıracak en önemli mekanizmalar olduğunu ifade etti ve “Engelli kardeşlerimize engel olmayalım. Engellerini kendilerine hissettirmeden yaşamaları ve gereken zeminlerin oluşması için kimin üstüne ne görev düşüyorsa yapması gerekiyor, özellikle yerel yönetimler bu konuda öncü olmalı ve engelli vatandaşlarımızın hayat mücadelesine katkı sağlayacak adımlar atmalıdır. Bizler de dişlilerin bir parçasıyız ve görevlerimizi eksiksiz yapmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, Gençlik Kolları olarak Enes Şen kardeşimizin destekçisiyiz ve yeni görevini başarı ile yapacağına olan inancımız sonsuzdur.”dedi.


Enes Şen “Sorunlar el ele aşabiliriz”


İzmit İlçe Gençlik Kolları Engelli Masa Başkanlığına atanmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Enes Şen “Bizim statümüzdeki insanlarla ilgilenen bir oluşumun içinde olmak ve bu oluşuma katkı vermek oldukça önemli. Şahsıma layık görülen bu görevi en iyi şekilde yapacağım. Biz engellilerin sorunlarını ele alıp çözüm noktasında gerekli girişimleri yaparak, engelleri ortadan kaldırmak için çabamız öncelikli görev bilincimiz olacaktır. Ancak bu sorunlar el ele verilerek bertaraf edilebilir. Bu oluşumun içinde birleşip, sorunları çözmek adına tüm vatandaşlarımızın aramıza katılmalarını bekliyorum Biz engellileri unutmayan BBP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Demir’e ve Gençlik Kolları Başkanı Onur Mutlu’ya teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826