BBP KÖRFEZ İLÇE TEŞKİLATI KAHVALTIDA BULUŞTU
 Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu kahvaltıda il – ilçe yöneticileri ve körfezli misafirler buluştu.

 

Büyük Birlik Partisi Körfez İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya ilgi ve katılım yüksek oldu.

 

İlçe Başkanı Mustafa Arha öğretmenler gününü kutladı

İlk sözü alan BBP Körfez İlçe Başkanı Mustafa Arha, öncelikle başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün, emekli öğretmen olan kayınvalide ve kayınpederimin ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Yetki aldıktan kısa bir süre sonra yönetimimizi oluşturup teşkilat binamızın açılışını gerçekleştirdik. Büyük Birlik Partisi olarak sadece bir siyasi parti değil aynı zamanda biz büyük bir aileyiz. Bugün burada bu aile buluşmalarını başlatmak üzere kahvaltı programı düzenledik. Programa katılan tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Buradaki ikramlarımız hepimizin evinde el emeği ve dayanışma içinde hazırladığı ikramlardır. Bizim her çalışmamız gönülden ve samimi olarak gerçekleşmektedir. Bundan sonraki süreçte de ev ziyaretleri ve çeşitli programlarda daha sık görüşmek dileğiyle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum

 

Gönenli: Tüm aday adayları suç işliyor mülki amirler de izliyor

Malumunuz üzere geçtiğimiz pazartesi günü bir basın açıklaması ile çoğunlukla iktidar partisi aday adaylarının tanıtım ve propagandalarını illegal yöntemlerle gerçekleştirdiklerine kamuoyuna duyurmuştuk. Bu açıklamamızın arkasından bu konuda önlem alınması için Kocaeli Valiliğine, il seçim kuruluna ve il emniyet müdürlüğüne başvuru yaptık.

Ve yine bildiğiniz üzere bu açıklamada hem aday adaylarına hem de mülki amirlere 3 günlük süre içinde bu ihlallerin önlenmesi ihtarında bulunduk.

Ancak Cuma gününe kadar gelinen sürede gördük ki aday adayları illegal tanıtımlarına devam ettiler. Yaptığımız başvurulara rağmen mülki amirler de bu hususta görevlerini yerine getirmediler. Kocaeli İl Seçim Kurulu’nun bize verdiği yazılı açıklamaya göre, aday adaylarının suç işledikleri açıkça ortaya konulmuş ve bu konuda önleme yetkilerinin mülki amirlerde yani kaymakam ve ilçe emniyet müdürlüklerinde olduğunu belirtmiştir. Ayrıca bu tanıtım ve reklam panolarının söktürülmesi ve masraflarının ilgililerinden tahsil edilmesi gerektiği vurgulanmıştır.

 

Mülki Amirler görevini ihmal suçu işlemektedirler

Cuma günü Kocaeli Başsavcılığına yaptığımız müracaat ile hem aday adayları hem de bu suça göz yuman mülki amirler hakkında görevi ihmal suçu işlediklerine dair suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca ilçe kaymakamlıkları nezdinde başvurularımızı da yapıyoruz. Biz bu işin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Kimsenin hukuku hafife almaya hakkı yoktur

 

Bugün yaptıkları yasa ihlalleri yarın yapacakları ihlallerin teminatıdır

Bugün yaptıklarımız yarın yapacaklarımızın teminatıdır diyen siyasiler bugün yasadışı eylemlerini gerçekleştirmekten vicdan azabı duymuyorlar. Demek ki bu siyasiler yarın seçildikleri takdirde daha büyük yasaları ihlal edeceklerdir. Bunu da tüm halkımızın takdirlerine sunuyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817